Dojemná svatba na Slovácku

Renča s Jožkou si nás vybrali jako svatební kameramany po dlouhém zvažování a srovnávání nabídek. Nakonec pomohla i reference – video, které jsme točili pro jejich kamarády o rok dříve a které se jim moc líbilo. A tak jsme se v září 2022 domluvili a v červnu 2023 jsme se vydali na veselku do Kunovic.

Nevěstě to mimořádně slušelo a ženich celý den působil jako skutečný gentleman. Už ráno jsme obdivovali jeho mladický bar, který obsahoval jen vytříbené kousky 🙂

Po obřadu v kunovickém kostele by se našlo jen málo lidi, kteří neměli dojetím lesklé oči. Přítomnost místního folklorního souboru, oděného v krojích, dodávala celému okamžiku patřičně slavnostní ráz.

Hostina se odehrála v nám dobře známém Panském dvoře, kde je dostatek prostoru uvnitř i venku, aby se mohlo nejen tančit a hodovat. A tak jsme byli svědky mj. tradičního začepení nevěsty, strhujícího muzikálového vystoupení i tance mezi prskavkami.

Na párové focení jsme se vydali ke Svatému Antonínku, což je nedaleké poutní místo. Kouzelné. I v dešti! 🙂

Protože jsme tentokrát mimořádně nenatáčeli našich obvyklých 8, ale 14 hodin, v Kunovicích jsme i přespali a domů do Olomouce se vraceli na druhý den ráno se skvělým pocitem. A krásnými záběry 🙂

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek